وبلاگ

مراقبت بعد از عمل بینی

مراقبت بعد عمل

تبلیغات

بنر طراحی سایت
بنر طراحی سایت

زمان مورد نیاز برای بهبودی پس از عمل بینی؟

جراحی بینی جزو جراحی های زیبایی امن و آسان به شمار می رود. با این حال، درمان و بهبودی کامل بینی بعد از عمل بینی می تواند تا ماه ها به طول بیانجامد. برای مثال، با توجه به پیچیدگی عمل و شدت زخم ها، وجود درد طبیعی است؛ اما در صورت احساس درد بینی یک ماه بعد از عمل و یا تاخیر در رفع درد، باید آن را حتما با پزشک خود در میان بگذارید. بینی در ناحیه مرکزی صورت قرار گرفته است و بنابراین، جراحی آن می تواند قسمت های مختلف صورت را تحت تاثیر قرار دهد. به همین دلیل هر گونه عوارضی که به دلیل عدم رعایت مراقبت های اصولی بعد از عمل به وجود بیاید یا هرگونه عارضه ای که ناشی از عدم مهارت پزشک باشد، می‌تواند نه تنها بینی بلکه حتی نواحی اطراف آن مانند گونه ها و زیر چشم ها را نیز  تحت تاثیر قرار دهد. برخی از این عوارض کوتاه مدت هستند ولی عوارض جدی تر می توانند مدت ها فرد را درگیر ترمیم بینی یا درمان مشکلات ایجاد شده نمایند.

برای مثال، معمولا پزشک برای حذف غضروف ها و استخوان های اضافی ممکن است نیاز به وارد کردن ضربه داشته باشد. همین مساله شدت تورم، کبودی و درد را در اطراف چشم ها افزایش می دهد. در نظر داشته باشید که فارغ از مقدار هزینه ای که یرای جراخی پرداخت می کنید، این آثار ممکن است تا شش ماه پس از انجام عمل جراحی بینی در صورت مشهود باشند. البته رعایت مراقبت بعد از عمل بینی مانند کمپرس سرد و یا کیسه یخ بر روی این نواحی به بهبود سریع تر آن کمک خواهد کرد. استفاده از کمپرس سرد یا آب یخ باید مرتب و و دقیق انجام شود تا نتایج مثبت خود را بعد از جراحی نشان دهد.

 

مراقبت بعد از عمل بینی

روند مراقبت از بینی :

 

هفته اول

اسپلینت از بینی شما برداشته می شود و می توانید بدون اینکه نشانه های قابل توجهی از جراحی روی صورت شما مشخص باشد  بیرون بروید ، مگر اینکه کبودی در اطراف چشمتان ایجاد شده باشد. در صورت وجود کبودی ، مرحله اول بهبودی حدود  ۲ هفته طول می کشد. بعد از این مدت از سرگیری فعالیتهای زندگی روزمره بی خطر است.

هفته دوم

بیشتر تورم صورت فروکش کرده و تقریبا همه کبودی ها باید برطرف شود.

هفته سوم تا چهارم

با خیال راحت می توانید به فعالیت هایی که سیستم  قلبی عروقی شما را درگیر می کند مانند دویدن ، و ورزش های سبک بازگردید.

شش هفته بعد

بعد از این مدت استخوان ها پایدار شده اند و  می توانید تمرینات سنگین تر را از سر بگیرید ، عینک بزنید و بینی خود را با فین کردن خالی کنید.

3 تا 6 ماه بعد

بی حسی و حس های غیر طبیعی در بینی شما برطرف می شود.

یک سال

روند بهبودی کامل شده است ؛ تورم  فروکش کرده و شکل جدید بینی استخوانی شکل گرفته باشد.

 

مراقبت بعد از عمل بینی

استفاده از کمپرس یخ :

در روزهای ابتدایی شاهد تورم و کبودی در بینی و نواحی اطراف آن خواهید بود. قرار دادن کمپرس سرد بر این نواحی به تسریع روند اثرات جانبی ذکر شده کمک شایانی می کند. در استفاده از پک یا کمپرس یخ باید نکاتی را در نظر داشته باشید. اول اینکه در روزهای اول ، مخصوصا 48 ساعت ابتدایی پس از عمل جراحی حتما کمپرس یخ در دسترس تان باشد و مطابق به آموزشی که در ادامه به شما داده می شود ، عمل کنید.

پک یخ را باید به مدت 15 تا 20 دقیقه بر روی ناحیه متورم و کبود قرار دهید. بدین ترتیب التهاب بافت ها کاهش پیدا کرده و رو به بهبودی می رود. دقت کنید کمپرس برای مدت طولانی بر روی یک نقطه و محل ثابت قرار نگیرد ؛ چرا که نتیجه عکس دارد و به جای بهبودی ممکن است به موضع هدف آسیب بزند.

خوابیدن پس از عمل بینی :

بهترین روش برای خوابیدن بعد از عمل جراحی بینی، خوابیدن به پشت است؛ البته سر باید در حالتی قرار گیرد که کمی بالاتر از بدن باشد. این حالت کمک می کند تا شدت تورم کم شده و کبودی های زیر چشم زودتر از بین بروند. استفاده از چند بالشت در پشت کمر، از چرخش بدن به هنگام خواب جلوگیری خواهد کرد. اگر احساس درد در کمر خود دارید می توانید از بالش های اضافی در زیر پاهای خود نیز استفاده نمایید.

درباره خوابیدن به پهلو لازم است حتما با پزشک خود مشورت کنید؛ معمولا تا زمان بهبودی کامل، خوابیدن به پهلوها توصیه نمی شود. زیرا سوراخی از بینی که در زیر قرار می گیرد، تقریبا بسته شده و منجر به احتقان و فشار در بینی خواهد شد که ناراحتی فرد را در پی خواهد داشت.

تبلیغات

بنر طراحی سایت
بنر طراحی سایت

اشتراک گذاری در :

نوشته های مشابه

عمل ترمیم بینی
جراحی زیبایی

عمل ترمیم بینی

عمل ترمیمی بینی عمل ترمیمی بینی یا جراحی ثانویه بینی در افرادی انجام می‌شود که در گذشته تحت جراحی قرار

ادامه مطلب
تنگی دریچه های بینی
جراحی زیبایی

تنگی دریچه های بینی

تنگی دریچه های بینی تنگی دریچه های بینی یکی از مشکلات و اختلالات تنفسی است که بسیاری از افراد با

ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تلفن همراه *